Julie is psycholoog (Msc., lid NIP), trainer, reiki therapeut en yoga therapeut in opleiding met een achtergond in zen en vipassana meditatie. Haar missie is om vrouwen weer in hun kracht te zetten en leider te laten worden van hun eigen leven. Ze nodigt je uit een reis naar binnen te maken om zo inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen en deze te doorbreken. Hierdoor kan je een leven kan gaan leiden in overvloed en vrijheid. Kernwoorden: enthousiast, warm, humor, scherp, open, verbindend en down-to-earth!

Julie de Ruijter

Haarlem

Kim gelooft dat een gelukkig en gebalanceerd leven start bij aandacht geven aan onze mentale en emotionele ontwikkeling en functioneren. Zij was voorheen behandelaar in de psychiatrie (GGZ, de Bascule). Als Mindfulness Based Cognitive Therapeut (MBCT) helpt zij jong en oud de werking van de mind te trainen. Kim is geregistreerd bij de Vereniging Gedragstherapie & Cognitieve Therapie (VGCT) en Vereniging Voor Mindfulness (VVM).
Kim Oostendorp

Amsterdam Jordaan Amstel Delft

Simone ziet als psycholoog het aangaan van een behandeltraject echt als een waardevolle investering in jezelf. Een cadeautje. Ze stelt zich graag op als klankbord om jou te helpen inzicht te verkrijgen in niet-helpende patronen en deze te doorbreken. Ze gaat uit van de positieve factoren die al aanwezig zijn, en ontdekt samen met jou (en/of je kind) hoe deze uitgebouwd kunnen worden om vanuit daar weer zelf verder te gaan.

Simone Scherpenzeel

Utrecht

Sophie is psycholoog (Msc.), mindtrainer, en heeft zich de afgelopen tien jaar verder ontwikkeld op het gebied van neurofeedback, mindfulness en bewustwording, (echt)scheiding, opvoeding en communicatie met kinderen. Sophie gelooft dat je met een gebalanceerde mind veel positiever in het leven staat, weerbaarder en vitaler bent, en klachten kunt verminderen. 

Sophie van Schieveen

Amsterdam Jordaan Amstel