tarieven

bbb psychologie heeft verschillende consulten, workshops en trainingen. 

Om je goed te laten adviseren en te kijken welke vorm van dienst het best bij je past bieden wij altijd een gratis kennismakingsgesprek aan. De frequentie van de sessies en duur van een traject wordt samen afgestemd. Het is ook mogelijk sommige trajecten online te volgen. 

Persoonlijke coaching | 90 euro per uur
Persoonlijke coaching voor kinderen | 80 euro per uur
Food & mind individueel traject | 450 euro (psychologie) en 180 euro wordt vergoed uit de basisverzekering (diëtetiek) 
Mindfulness (MBCT) training | De individuele training bedraagt minimaal 450 euro voor een 5 weekse tot 720 euro voor een 8 weekse individuele training
De dierenvriendjes voor kind en gezin | De individuele training bedraagt 685 euro voor een 8 weekse individuele oudertraining

Verzekering
bbb psychologie is een particuliere en contractvrije praktijk wat betekent dat wij niet worden vergoed. Een voordeel hiervan is dat je geen verwijzing nodig hebt en het stellen van een diagnose niet verplicht is. Wij willen de privacy van jou, je kind waarborgen. Door zonder contracten te werken, worden wij ontslagen van de plicht vertrouwelijke gegevens met derden te delen. 

Werkgever
Onze diensten dragen bij aan je persoonlijke ontwikkeling, je gezondheid en daarmee aan duurzame inzetbaarheid. Een traject bij ons komt in aanmerking voor het persoonlijk opleidings- en vilatiteit budget van bedrijven. Vraag gerust om een offerte. Tevens informeren en adviseren wij werkgevers om jou te steunen indien dit relevant en nodig is. 

Overige opties
Wanneer je in aanmerking komt voor een Persoonlijk Gebonden Budget (PGB) kan je ervoor kiezen om een traject bij bbb hiermee te bekostigen.