Leven vanuit je essentie

Leven vanuit je essentie

"Kom meer in contact met jezelf"

Ben je niet helemaal in je element? Wil je bruisen van energie en met het gevoel dat je echt leeft? Wij geloven dat als je leeft vanuit wie je in essentie bent, je steeds dichterbij het gevoel komt dat je leeft. Door te leven vanuit je essentie zal je doelgerichtheid en levensenergie toenemen. Als je hetgeen je in essentie bent de beslissingen laat maken, maak je keuzes die beter bij je passen. Maar hoe herken je dan de elementen die je in essentie bent? Daar helpen wij jou graag bij!

Wat kan je van dit coachingpakket verwachten? 

In dit persoonlijke traject van zes sessies ontdek je in de zachte omgeving van bbb samen met onze vriendelijke psychologen en therapeuten hoe je het contact met jezelf kan verbeteren en vergroten. Wat maakt dit traject uniek? Naast de begeleiding in het krijgen van nieuwe inzichten kenmerkt bbb psychologie zichzelf in het verzorgen van vriendelijke en praktische handvatten als mindfulness waardoor je dieper in verbinding komt met jezelf en jouw essentie kan ontdekken.

Coaching sessie 1. Wat wil je echt?

We leven op de automatische piloot en zonder dat we het door hebben verliezen we onszelf in de waan van de dag. Leef je echt het leven dat je wil leiden?  

In deze sessie staan we stil en nemen we de tijd. We brengen jouw levensgebieden in kaart om te zien wat jou bezig houdt. Je krijgt een fijn overzicht en inzicht. Waar krijg je energie van en waar ontbreekt het aan? 

Coaching sessie 2. Kernwaarden ontdekken

Kernwaarden vertellen zoveel over wie je bent en wat je drijft in jouw leven. Ze zijn niet alleen een kompas maar ook een anker. Passie geeft levenszin en oprechte motivatie om doelgericht ergens voor te gaan. Ontdek je kernwaarden en je passie waardoor je leert leven vanuit jouw essentie en met volledige focus. 

In deze sessie gaan we op zoek naar jouw kernwaarden, jouw geloof, passie, missie. Wat drijft jou in het leven? Hoe doe je dat? Voor wie? We ontwikkelen een kompas en anker vanuit oprechtheid.

Coaching sessie 3. Creatiecirkel

Het leven staat in teken van zelfrealisatie en creatie. Door de creatiecirkel ga je aan het stuur staan van jouw leven. Je leert zelf te creëren en te zien welke fases je hiervoor dient te doorlopen zodat je ook slaagt en geniet in het leven.  

In deze sessie besteden we aandacht aan hoe jij coach van je eigen leven kan worden. Je leert de creatiecirkel ontdekken en hoe je deze kan toepassen. Je zal inzicht krijgen in wat voor jou aandachtspunten zijn zodat je zal slagen. We starten daarnaast met meditatie van visualisatie zodat je jouw geest laat creëren. Vervolgens werken we dit in een doelenplan uit.

Coaching sessie 4. Breng je patroon in kaart

We hebben positieve en belemmerende patronen. Waar sommige patronen ons talent geven zijn andere patronen destructief en kosten je energie. Wees je bewust en daarmee eerlijk welk belemmerende patroon jouw doelen en het ervaren van jouw essentie in de weg staat.

We bespreken in deze sessie een belemmerend patroon van gedrag, gedachten en gevoelens die jou uit contact houdt wat je echt wilt zodat je deze mag gaan loslaten. Je zal kennis maken met mindfulness technieken om jezelf van dit patroon te bevrijden.

Coaching sessie 5. Behoudt focus

Door meditatie kom je in dieper contact met jezelf. We werken met intenties en vanuit diepere behoeftes zodat er een plan vanuit jouw essentie ontstaat. Dit zal zorgen dat de focus zal worden behouden ook als het even lastig is.

In deze sessie mediteren we wederom met intenties. We werken naar een doelenplan met intenties ontstaat de juiste motivatie en energie om doelgericht aan de slag te gaan.  Na afloop van deze sessie heb je een plan en alle handvatten in huis om duurzaam aan jouw levensdoelen te werken. 

Coaching sessie 6. Evaluatie

Deze sessie vindt na een aantal weken plaats zodat jij hebt kunnen werken aan je doelen. 

Deze sessie is een evaluatie moment van je doelenplan en jouw proces. Wat is het effect op jou? Ervaar je hobbels en hoe ga je daarmee om? Hoe bevalt een leven vanuit dieper contact met jezelf en jouw betekenis? 

Echt iets voor jou? Inschrijven kan via: info@bbbpsychologie.nl

Duur en investering? 

Het persoonlijke traject bestaat uit zes sessies van 1 uur. De eerste vijf sessies vinden om de paar weken plaats. De laatste sessie plannen we na een aantal weken zodat je over een langere tijd werkt aan je doelen.
Het tarief is 510 euro. Dit pakket komt bij bedrijven in aanmerking voor het vitaliteit budget, vraag gerust om een offerte.

Locaties?

Graag ontvangen wij jou in de fijne sfeer van de bbb health boutique. Vraag via de mail of de gelukscoaching bij jouw boutique wordt aangeboden.

Meer informatie en inschrijven? 

Wil je meer informatie ontvangen, of wil je eerst jouw psycholoog/therapeut spreken vraag gerust om een telefonische kennismaking om te bespreken of dit traject iets voor jou is. Inschrijven kan via: info@bbbpsychologie.nl.