intuïtieve opstelling

intuïtieve opstelling

Brengt je in beweging en laat je energie weer stromen

Loop je vast of ben je niet tevreden met hoe dingen nu gaan in je leven? Ben je vaak ziek, heb je het gevoel dat je teveel op je bordje hebt, of heb je andere vragen of klachten zonder een duidelijke verklaring? bbb Healthboutique Haarlem biedt nu ook de workshop intuïtieve opstellingen aan. Een (familie) opstelling kan je inzicht geven in je systeem en ervoor zorgen dat energie weer gaat stromen.

 

Wat is een intuïtieve (familie) opstelling?

Een intuïtieve opstelling laat je de grotere dimensie van je bestaan zien en voelen. Het gaat er vanuit dat we vanuit ratio niet ons hele zijn kunnen bevatten. Een opstelling is een manier om energie weer te laten stromen. Vaak hebben we vanuit ons (familie) systeem onbewust dingen meegekregen die ons kunnen belemmeren in het dagelijks leven. Je ervaart dat je er in vastloopt of het niet gaat zoals je wilt. Dit kunnen allerlei thema's zijn; relatieproblemen, ziekte, overgewicht, burn out, stress. Hierdoor leven we niet het leven dat we eigenlijk zouden kunnen of willen leven. Door er aandacht aan te geven en je er bewust van te worden, gaat de energie in je lijf en in je omgeving weer stromen. Waardoor zaken zich, soms ogenschijnlijk 'vanzelf', oplossen.

Tarieven workshop opstellingen

Er zijn verschillende opties voor zowel individuele als groepssessies. 

  • Groepssessie dagdeel: iedere deelnemer krijgt de mogelijkheid zelf een opstelling te doen en kan representant zijn bij de mede groepsgenoten: 90,- incl. btw.
  • Individuele sessie: één-op-één sessie van max. 1,5 uur: 99,- incl. btw.
  • 3x rittenkaart individuele sessie: 249,- incl. btw.
  • 5x rittenkaart groepssessie: de mogelijkheid om een thema in te brengen en meerdere opstellingen te doen (middag/avond): 390,- incl. btw.

Praktische informatie

Op dit moment vinden de workshops 'intuïtieve opstellingen' plaats bij bbb Healthboutique Haarlem (Houtplein 37). In overleg via onderstaand emailadres kan er ook gekeken worden of dit op een andere locatie mogelijk is. Zowel mannen als vrouwen kunnen zich aanmelden voor deze workshop, ook zonder bbb lidmaatschap.

Voor meer informatie kijk op www.danielleenmarlene.nl. Voor het maken van een afspraak mail dan naar Marlene via marlene@bbbhealthboutique.nl.

Review

''Doortastend, inzichtgevend en verhelderend vond ik de familieopstelling uitgevoerd door Marlene. Ze is in staat om je vanuit een gevoel van warmte en vertrouwen te begeleiden in dit proces. Zeer waardevolle ervaring!'' (Judith, Amsterdam)