food & mind traject

food & mind traject

"Besteed liefdevolle aandacht aan jezelf"

Wil je meer grip krijgen op je voedingsgewoonten? Lukt het je maar niet om bepaalde patronen te doorbreken? Heb je soms het gevoel geen controle te hebben waardoor je je machteloos voelt? Of wil je juist teveel controleren waardoor je minder kunt genieten van eten?

bbb diëtetiek & bbb psychologie verzorgen een 8-weeks coaching traject op gebied van food & mind zodat je jouw doelen op gebied van voeding weet te realiseren. 

Wat kan je verwachten?

✦ Het traject duurt in totaal 8 weken waarbij er wekelijks gesprekken plaatsvinden bij bbb Amsterdam, bbb Delft, bbb Haarlem of bbb Utrecht.
✦ Om de week heb je een gesprek met bbb psychologie of bbb diëtetiek. De gesprekken duren 30 à 60 minuten, afhankelijk van waar je in je traject zit.
✦ De gesprekken hebben een opbouwend karakter met een specifieke focus, toegepast op jouw situatie. Zo stel je doelen en krijg je op gebied van voeding persoonlijk advies en een plan op maat. 
✦ Je zult het patroon van gedrag, gedachten en gevoelens waardoor je belemmering ervaart in kaart brengen en tot nieuwe, begripvolle inzichten komen.
✦Je ontdekt wat je op dieper niveau echt nodig hebt en wat je kunt doen om jouw doelen te realiseren
✦ We besteden aandacht aan een gebeurtenis die ongemerkt veel invloed heeft op jouw huidige eetgedrag zodat jij deze kan verwerken.
✦ Je ontvangt allerlei praktische 'tools' waaronder mindfulness technieken om jezelf ook in het dagelijks leven te ondersteunen en te (blijven) coachen.

Dit traject is echt iets voor jou als…

✦ Je behoefte hebt aan duurzame verandering
✦ Je het gevoel hebt dat je alles al hebt geprobeerd en je nu echt meer grip wilt ervaren
✦ Je bereid bent om praktische handvatten te integreren in je dagelijks leven en per dag 30 minuten te reserveren voor het doen van oefeningen

Interesse in dit traject?

Maak gerust gebruik van een gratis kennismakingsgesprek met onze Food-Mind specialisten om te bespreken of deze behandeling bij jou past. In de week van de intake neemt bbb diëtetiek contact met je op om de eerste afspraak voor voedingsadviezen in te plannen. Contactpersoon: kim@bbbpsychologie.nl

Kosten food & mind traject

Het tarief voor het traject bedraagt 450 euro voor de gesprekken bij bbb psychologie. Daarnaast worden de kosten voor bbb diëtetiek vergoed vanuit de basisverzekering. Deze bedragen 180 euro.