ACT®-meting

ACT®-meting

Ontdek wie je werkelijk bent

Zoek je naar ruimte en energie om de juiste keuzes te maken? Wil je weten of je in je natuurlijke kracht leeft? Wat maakt dat je niet altijd doet wat je diep van binnen zou willen doen? 
De ACT® methodiek geeft zowel inzicht als handvatten om bewust met deze vragen aan de slag te gaan. Je krijgt inzicht in jouw kwaliteiten die energie opleveren en het gedrag wat je energie kost. Doordat je bewust bent van je onderbewuste aansturing en daar naar kan handelen word je gelukkiger en succesvoller. 

Ontdek wat je altijd hebt geweten, maar je nooit hebt beseft.

Hoe werkt het?

Door middel van de ACT®-meting krijg je een helder beeld over wie je van nature bent en welk gedrag je in je levensloop hebt aangeleerd. Dit betekent dat je zicht krijgt op het gedrag dat je energie oplevert, het gedrag dat je energie kost en welke factoren er voor kunnen zorgen dat je onder druk ‘niet meer jezelf bent’. Aangeleerd gedrag gaat je doorgaans goed af. Maar wat gebeurt er als je onder druk komt te staan? 

Aanpak

  • Korte intake om je doel helder te krijgen.
  • Het invullen van de ACT®-meting, dit gebeurt online en duurt +/- 12 minuten.
  • Na het invullen wordt alles verwerkt in een rapportage en plannen we een persoonlijk terugkoppelgesprek van 1,5 uur.
  • De rapportage krijg je uiteraard mee naar huis om alles rustig na te lezen en je persoonlijke ontwikkeling voort te zetten.
  • Na vier weken hebben we nog een nagesprek van 30 minuten.

Deze persoonlijke evaluatie kost in totaal 435,- euro. Voor leden van bbb healthboutique geldt een korting van 50,- euro. Dit individuele programma is zowel voor mannen als vrouwen toegankelijk.

Interesse?

Wil je meer informatie of wil je een afspraak plannen? Mail dan naar Daniëlle via danielle@bbbhealthboutique.nl.